Petit Bois is een luxe uitgevoerde berg-lodge, die in traditioneel Europese stijl is gebouwd van ronde boomstammen met een doorsnede van maar liefst 24 centimer. Het huis staat op 1350 meter hoogte op 1025m2 eigen grond, en kijkt uit op de imposante bergen van de Franse Alpen.

Het huis beschikt over twee slaapkamers. Een tweepersoons ouderkamer en een vierpersoons familiekamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en douche, en er is een wasmachine.

In de bijzonder ruime woonkamer vindt u een luxe keuken met een 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, broodbakmachine en vaatwasser. Een robuuste grenen eettafel biedt plaats aan 6 personen. 

Vanuit de heerlijke zithoek heeft u door de panoramische ramen een riant uitzicht op de bergwereld. De houtkachel staat tot uw beschikking, het hout kunt u vrij gebruiken.

Aan de zuidzijde van het huis bevindt zich een ruime, overdekte veranda met een permanent opgestelde tuinset en eetafel.

De tuin biedt zon en natuurlijke schaduw, een vuurplaats met barbequerooster en een hangmat tussen de bomen. Voor de kinderen zijn er een grote Berg-trampoline, een schommel en divers (tuin)speelgoed.


In verband met brandgevaar mag in het huis absoluut niet worden gerookt.

Rondhouten berg-lodge met magnifiek uitzicht

© 2023 by Nick Martinez. Proudly created with Wix.com