De Hautes Alpes bieden alles voor een actieve vakantie. Vanuit Petit Bois loopt u de Ceuse op waar u verschillende prachtige wandelingen kunt maken. De massieven van de Devoluy en de Ecrins liggen op een steenworp afstand. Wandelaars, klimmers en mountain bikers kunnen hier hun hart ophalen.

De omgeving van Petit Bois is ook zeer geschikt voor kinderen. Er zijn diverse kindvriendelijke wandelingen, die voldoende avontuur bieden voor jong en oud. Vanaf 5 jaar kunnen kids hun eerste bergklimervaring opdoen op de 'accro branches': spectaculaire klimparcoursen tussen de bomen. Voor de gevorderden zijn zelfs 'zwarte' trajecten beschikbaar op 10 meter hoogte. Op 20 minuten rijden afstand van Petit Bois is een zwemmeertje met een bewaakt strand. Hier kunt u ook waterfietsen huren.

De Ardeche, de Gorges Du Verdon en de Vercors, zijn allemaal makkelijk bereikbaar. Daal af in de Gorge voor een spectaculaire wandeling voor het hele gezin (zaklamp mee!), ga op grottenexpeditie in de Ardeche of bezoek gewoon een prachtig stadje als Embrun of Briancon.

Afstanden

De bakker, apotheek en huisarts zijn 5 autominuten rijden. De dichtstbijzijnde supermarkt is 10 autominuten. Het zwemmeertje is 20 autominuten. Gap is 25 autominuten. De wandelingen beginnen bij de voordeur.

 

Een informatiemap met suggesties voor trips en activiteiten ligt voor u klaar.

De bergwereld aan uw voeten

© 2023 by Nick Martinez. Proudly created with Wix.com