IMG_1588 kopie

 

Gastenboek

 

Wat zeggen onze gasten over hun verblijf in Petit Bois?

20-02-2020

Wat een sfeervol, gezellig, stoer en ruim huis! Veel plezier gehad op de Céuze. We hebben steeds gefantaseerd over hoe het hier ooit als ski-gebied is geweest. De steeds harder wordende sneeuw en de strakblauwe lucht waren fantastisch! Het leger kwam zelfs een oefening doen. Het weer was de hele week fantastisch; we hadden graag goede sneeuwbuien gehad maar je kan niet alles hebben. Bedankt voor jullie vertrouwem. We hadden gewoonweg jullie huis met alles er op en er aan, tot onze beschikking. Het was top!

Groetjes van ons allemaal!

Rob en Carolien, 6 volwassenen en twee honden.

6-09-2019

Dank dat we in jullie “blokhut” mochten verblijven. Wat een heerlijk huis! We voelden ons er helemaal thuis. Een prachtige ruimte met veel sfeer, een geweldige keuken van alle gemakken voorzien. Lekker gewandeld op de Céuze, La Meije (Grave) bewonderd, gezwommen in de gorge de la Méouge, Gap bezocht en genoten van de rust in en om het huis. We zullen er met veel plezier op terugkijken.

Ton en Ethel, twee volwassenen

10-08-2019

Wij hebben een topweek gehad in jullie mooie huis! Het uitzicht is echt prachtig en op de veranda kan je heerlijk zitten. De Ceuze is erg mooi, zelf zijn we via de west-kam helemaal rond gelopen, een aanrader! Als je van bergen houdt moet je naar onze mening gewoon naar de gletsjer bij La Grave zijn. Een stukje rijden maar wel echt de moeite waard! Kanoën op de Drôme is ook erg leuk om te doen. Voor afkoeling is het meertje ook top!
Al met al hebben we een mooie week gehad in een prachtig gebied!

Heel erg bedankt, groetjes!

Familie vd Bergh, twee volwassenen en twee kinderen.

 

19-07-2019

We hebben genoten in jullie prachtige zelfgebouwde huis! Prachtig weer erbij. Gap bezocht, Gorges de la Méouge was echt prachtig! Het meertje in Veynes was ook genieten. De jongste kon lekker spelen op de ‘waterklimbaan’ in het meer.
We zijn ook nog nar de Provence geweest en naar St. Rémy. Lekker uitgerust en iedere avond een prachtig uitzicht! Mooie bergen en luchten, om uren naar te kijken.

Lieve groet, het was top!

Wilfred en Marian, met twee kinderen

 

Juli 2019

We hebben hier twee fijne weken gehad met een prachtig uitzicht en elke dag 30 graden. Het bezoek aan de citadel in Sisteron is zeer aan te bevelen. In La Roche des Arnauds is in het centrum een heel goed restaurant “Chez Nadège”

Veel dank!

Familie Grass, 2 volwassenen met een hond

 

9-03-2019

We hebben hier een top-week gehad! Wat een prachtig huis op een prachtige plek. Haast niet te geloven dat jullie het zelf hebben ontworpen en gebouwd. Het weer was ons prima gezind; we hebben fijn gewandeld met onze twee honden en het geeft ook nog gesneeuwd. Wellicht tot een volgende keer!

Familie Berger, 2 volwassenen

                                                                          

8-09-2018

We zijn weer terug op het letterlijke platteland. We missen de bergen en het uitzicht nu al. ;-)

We zijn verliefd geworden op de omgeving daar maar vooral het huis. Elke keer als we terug kwamen van een uitje voelde het huis als een warm bad. 

We spreken ook namens de honden want die vonden het klimmen en klauteren op de rotsen bij het water geweldig.

 

We zien onszelf zeker terug komen op deze fantastische plek!

 

Bedankt voor deze geweldige ervaring. 

 

Fam. Woudenberg, 2 volwassenen

 

28-07-2018

Geweldige tijd gehad in jullie mooie huis en helaas weer thuis.

 

Fam. Van Wijngaarden, 2 volwassenen, 4 kinderen

 

21-07-2018

Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in jullie prachtige huis. We hebben genoten van de schitterende omgeving: heerlijk gewandeld met de honden, gezwommen en mijn zoon lekker getraind op de racefiets. ‘s Nachts lekker geslapen in de koele slaapkamers en zo heerlijk tot rust gekomen!

 

Fam. Van der Zwet, 2 vowassenen, 2 kinderen

 

07-07-2018

We hebben genoten van ons verblijf op jullie prachtige plek. We denken met veel plezier terug aan het prachtige uitzicht vanaf jullie veranda en de schitterende natuur van de Alpen.

 

Fam. De Koe, 2 volwassenen, 1 kind

 

23-06-2018

Wij willen jullie graag bedanken voor jullie gastvrijheid. Fantastisch dat het huis gehuurd kan worden op deze waanzinnige locatie. Alles was werkelijk 'dik' in orde. We hebben ontzettend genoten van de uitzichten, wandelingen en de heerlijke tuin. Alle keukengerei was ruim voldoende aanwezig en van goede kwaliteit, wat wij wel anders hebben gezien. 

Nogmaals bedankt en we onthouden dit adres zeker.

 

Fam. Van Raalte, 2 volwassenen

 

09-09-2017

Allereerst de bewondering voor de bouw van dit prachtige huis, echt super en op de mooiste plek van de berg gelegen met het schitterende uitzicht. Zo vrij en iedere keer weer anders door het verschil in lichtval. (Petit) Bois is zo sfeer- en smaakvol gebouwd; op zich al een genot om de constructie te bekijken, met die vele grote ramen, overal heb je altijd veel licht en het weidse uitzicht overal te bewonderen. De prachtige keuken met die schitterende aanrecht + gootsteen combinatie van arduin; wat een geluk zoiets aan te treffen, het past hier helemaal! Net als de gezellige zithoek met de sfeervolle houtkachel die zoveel warmte geeft (hoe hebben jullie dit zwaargewicht op zijn plek gekregen?)

Het zicht op het stukje ongerepte natuur in de tuin waar jullie de bomen en struiken ‘hun gang laten gaan’ want wij genoten van de vele vogels. Het aangelegde deel tuin vinden we ook mooi gedaan. De diepblauwe (en gezonde) lucht, de stilte, de sterrenhemel in de echt donkere nacht en nu ook de volle maan.. zo mooi!

Morgen toch echt wéér een keer naar boven, de Ceuze op, waar we natuurlijk de Grand Tour (lange variant) en de andere wandelingen maakten. We bezochten ook Briancon en Embrun, ook zeer de moeite waard. Maar we hebben ook heel veel geproost - de wijn smaakt hier extra lekker - op het geluk dat wij hier 2 weken hebben mogen genieten van dit heerlijke huis, de prachtige plek, de nog niet zo toeristische omgeving, het mooie weer en we hopen hier zeker nog een keer terug te mogen komen!

 

Fam. Wester, 2 volwassenen.

 

26-08-2017

Vanaf het moment dat we het huis binnenstapten voelden we ons thuis. Wat een heerlijk huis! En wat een geweldige omgeving. Elke keer opnieuw genoten we van de uitzichten. We hebben ons hart opgehaald aan de wandelingen. Ook onze zoon vond een wandeling naar de top van de Ceuze geweldig.

We gaan het hier ontzettend missen; het huis, de bergen, de lucht die hier anders aanvoelt, het zwemmeer, kortom alles.

 

Warme groet!

 

Fam. Beernink, 2 volwassenen, 1 kind.

 

19-08-2017

Ik geloof dat we de eerste uren alleen maar ‘oh’ en ‘ah’ geroepen hebben. Prachtig, alles! Het ruikt in de woonkamer zo lekker huiselijk door al dat hout en wat ziet alles er sfeervol uit! We hebben met onze 5 kids het riviertje onder aan de berg naar boven gevolgd. Een hele onderneming maar wat vonden we het geweldig met hemelse plekjes, fladderende vlinders en een frisse duik.

De kids hebben zich ook hier in de tuin ontzettend vermaakt met verstoppertje, de trampo en wedstrijdjes.

 

Onze top-3:

 • De beek naar boven klimmen

 • Wandelen op de Ceuze, heerlijk vrij met prachtige vergezichten

 • Gewoon huiselijk in Petit Bois rondhangen

 

En tenslotte vonden we het heerlijk om 's ochtends naar de woonkamer te lopen met de geur van versgebakken brood en de huiselijke sfeer.

 

Bedankt!

 

Fam. De Groot, 2 volwassenen, 5 kinderen.

 

21-07-2017

Vanaf de eerste minuut dat we dit knusse huis binnen traden vonden we het heerlijk. Het voelde als thuis, maar dan bovenop een berg. Heerlijk geslapen, uitgeput van alle prachtige wandelingen.

Tips:

 • Wandelen in het gebied Valgaudemar

 • Gap in de ochtend; op woensdagen is er markt

 • De hangmat bij de vuurplaats

 • Martin Bril’s bundel ‘Au revoir’ lezen tijdens het verblijf (zie boekenkast).

 

Het was al met al geweldig!

 

Fam. Mikx, 2 volwassenen, 3 kinderen.

20-05-2017

Fantastisch huis op een fantastische plek. Echt adembenemend als je voor het eerst boven komt. En veilig voor kleine kinderen en ook in de tuin genoeg te doen (fijn voor papa en mama). We hebben genoten. Heel erg bedankt dat we hier een weekje mochten wonen.

 

Fam. Vrind, 2 volwassenen, 2 kinderen

 

26-08-2016

Wij hebben een erg leuke tijd gehad in jullie huis. Het voelde een beetje als een deja-vu want wij hebben zelf 10 jaar in een houten woning in Nederland gewoond (finnlog).

 

Mede dankzij het goede weer van 25 tot 30 graden was het goed vertoeven hier op de berg. Ook onze honden hadden snel hun draai gevonden!

 

Fam. Van Horck, 2 volwassenen.

20-08-2016

Bedankt voor het verblijf in jullie prachtige huis. We hebben genoten! Een geweldig uitzicht en een mooie omgeving. We hebben veel gewandeld met routes uit de wandelboekjes. Een aanrader is ook de omgeving van de Col du Noyer (lunch maar ook ook wandelen en spectaculaire afdaling vanaf de col).

Veynes is ook een leuk stadje en met een leuke streekmarkt op donderdagochtend.

En als je een keer geen zin hebt om te koken is het restaurant boven bij het oude skigebiedje een aanrader. We hebben ook nog een paar leuke routes gereden met de auto, ondermeer naar Gap.

 

Nogmaals hartelijk dank!

 

Fam. Mestrom, 4 volwassenen

 

09-07-2016

Bedankt voor het verblijf in jullie fantastische huis. We hebben genoten van het prachtige uitzicht, gewandeld op de Ceuze, zijn naar de Valgaudemar vallei geweest waar we de watervallen gezien hebben, ook dat was een geweldige tip! We hebben Sisteron gezien en de Gorges de la Meouge. Verder nog tochten door de omgeving gemaakt en op onze laatste dag naar Gap geweest. Dat hadden we na een paar uurtjes wel gezien, maar goed. Er is in de omgeving zoveel te ontdekken en te beleven dat een week echt niet genoeg is, een leer voor de volgende keer!

Niets dan lof, wat een geweldig huis, de superlatieven ontbreken ons!

 

We gaan nu nog een dikke week kamperen in bij de Gorges du Verdon in de buurt. Ook fijn dat alle kampeerspullen in de berging pasten! Nogmaals hartelijk bedankt.

 

Fam. Plagge, 4 volwassenen

 

18-06-2016

We hebben hier een hele leuke vakantie gehad. Een prachtig mooi huis, geweldig uitzicht! We hebben heel veel van de omgeving gezien maar je raakt niet uitgekeken.

 

Fam. Wagtman, 2 volwassenen, 2 kinderen

 

28-05-2016

Veel dank voor het gebruik van jullie huis! We hebben heerlijk van de kachel genoten, fijn dat er zoveel haardhout was. Ook hebben we genoten van de prachtige omgeving. We hebben heerlijk gewandeld tussen de prachtige voorjaarsbloemen. Manlief is ook aan zijn trekken gekomen wat de vogels betreft; hij heeft meer dan 35 verschillende soorten waargenomen. Rondom het huis was een kneu-en nest, een zwarte roodstaart nest en een merel nest. Geweldig om die vogelouders bezig te zien. Ook hebben we ontmoeting gehad met een eikelmuis (zeldzaam!).

 

We wensen jullie nog vele goede jaren in Petit Bois!

 

Fam. Van Lamoen, 2 volwassenen

 

12-09-2015

“Formidable” is de eerste reactie als je hier binnenkomt. Wat een uitzicht en wat een ‘warm’ huis. Zeker als je ’s avonds de kachel aansteekt is het heerlijk knus J

We hebben 3 dagen mooie tochten met de motor gemaakt. Ook hebben we Sisteron en Briancon bezocht, de route naar Briancon is erg mooi. Ook hier in de omgeving kun je heel mooie tochten maken: naar Veynes, Embrun via het Lac de Serre Poncon.

In La Roche des Arnauds zit ook een bakker.

We hebben erg genoten in jullie huis, mede door het prachtige weer: iedere dag zon en zo’n 20 – 25 graden.

 

Nog vele jaren plezier in jullie huis! Wij ‘verhuizen’ nu naar de Cote d’Azur en hopen dat het daar ook zo geweldig is.

 

Fam. Van Gorp, 2 volwassenen

 

05-09-2015

Wat een geweldig huis!

Wat een geweldig uitzicht!

Super om in het mooiste huis van de streek te zitten.

 

Onze tips voor de andere gasten:

 

 • Indien met hond en gehoorzaam (als baas) aan de verboden: Plan d’eau is verboden voor de hond, maar parallel aan de plas (oostkant) loopt een geweldig riviertje

 • Loop ook eens 10 minuten door het oude deel van La Roche onder aan de berg

 • Voor de digibielen: kabel op de versterker sluit aan op de muziek op je ipad of iphone (of andere merken J)

 • Mocht je de kans hebben: ga bij het verlaten skistation boven aan de weg lunchen of dineren.

 

Heel erg bedankt voor de mogelijkheid om hier te verblijven.

 

Fam. Wellecomme, 2 volwassenen, 1 hond

 

15-08-2015

Hartelijk dank dat wij een weekje vakantie mochten vieren in dit heerlijke huis. Wij vonden het supersfeervol!

Genieten van de natuur, wandelen, maar ook gewoon lekker lezen, luieren en spelletjes doen. Leuk dat jullie een vuurplaats hebben aangelegd!

Wat ons betreft is de inrichting helemaal compleet en fijn dat er wifi is.

 

Nogmaals bedankt, hopelijk tot wederziens en we wensen ieder hier een fijn verblijf toe.

 

Fam. Diemer, 2 volwassenen, 2 kinderen, 2 honden

 

10-07-2015

Dank jullie wel dat we in jullie prachtige blokhut mochten verblijven.

Fijn dat de slaapkamers beneden zijn met deze warmte! We hebben heel erg genoten van de veranda, nauwelijks last van muggen gehad. Fijn dat er wandelgidsen waren, we hebben er dankbaar gebruik van gemaakt. De wandeling naar de Col de Gleize, die jullie ook noemen, is prachtig. Het Plan d’eau in Veynes (zwemmen) hebben we regelmatig en met plezier bezocht.

Kortom een heerlijke week gehad.

 

Fam. Van Driel, 2 volwassenen

 

26-06-2015

Het is hier zalig, rustig, mooie prachtige omgeving, fenomenaal huis! Gewoon niets doen, verveelt niet (Pink Floyd, U2, Rachmaninov over de Warfdale boxen – super!).

Genieten van het huis, het uitzicht is al wonderbaarlijk genoeg (en koken op gas is zalig!).

Dank dat we hier konden zijn.

 

PS Hopelijk tot later. Maak er een leuke vakantie van familie en vakantiegangers “CARPE DIEM”.

 

Erik en Mireille

 

20-06-2015

Wat een stoer familiehuis!

 

Fam. Van der Veen, 2 volwassenen, 1 hond

 

13-06-2015

We hebben genoten!

 

Bedankt.

 

Fam. Van Oosten, 2 volwassenen

 

06-06-2015

We hebben genoten in jullie prachtige huis. Heerlijk bij Plan d’eau in Veynes verkoeling gezocht. Wel wat last van muggen gehad, maar goed, dat was dan ook het enige wat minder perfect was. Bedankt voor de gastvrijheid!

 

Fam Elsendoorn, 2 volwassenen, 1 baby en 1 hond

 

23-05-2015

Geweldig vakantie gehad. Heerlijk huis! Wat is hout toch een prachtig materiaal…

We zijn jaloers op de volgende gasten!

 

Fam. Vriend, 2 volwassenen

 

9-11-2014

Allereerst enorm bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij hebben genoten van jullie huis. Wat een uitzicht! Overdag diverse uitstapjes gemaakt en 's avonds wegdromen bij de open haard.

Tip: bezoek een keer het museum en fabriek van l'Occitane in Manosque. 1,5 uur rijden in een prachtige omgeving. Diverse stopplaatsen langs de rivier de Buech. Zeer de moeite waard.

 

Niets gemist, alleen maar genoten!

 

Fam. Ceulemans, 3 volwassenen, 2 honden

 

20-9-2014

Prachtig stoer huis op de berg in een mooi land in een geweldige omgeving. Een week is te kort om van alle ingredienten te kunnen genieten! 's avonds lekker kunnen wegdromen bij het kampvuur over wat we overdag allemaal hebben beleefd. Na een week Bourgogne, een week Auvergne en nu een week Alpen, zijn wij weer klaar voor onze dagleijkse werkzaamheden in Nederland.

 

Fam. Stolwijk, 2 volwassenen

 

4-10-2014

We hadden al wel een mooi huis verwacht, maar niet dat het zó mooi en comfortabel zou zijn. En het uitzicht... Wat hebben wij genoten van de prachtige herfstkleuren en de geweldige omgeving. Heel erg bedankt!

 

Fam. Kolk, 2 volwassenen

 

30-8-2014

Weergaloos uitzicht, fenomenale bergen en wolken... Op zich is dat reeds voldoende, maar ook de blokhut beviel ons zeer. Fijne vakantie, frisse lucht, ook een fijn verblijf voor een baby.

 

Fam. De Neve, 2 volwassenen en 1 baby

 

23-8-2014

Wij hebben een erg leuke tijd hier gehad! Wat een supermooi huis!!! We hebben nog nooit zo'n fijn vakantiehuis gehad. De trampoline, de bbq, de hangmat en het uitzicht maken het helemaal af.

Ook hebben we erg leuk uitjes gedaan. Bedankt voor alle tips! Wij vonden de Gorges de la Meouge het leukst. Ook hebben we lekker gewandeld in de bergen. Het klimmen bij Laye was echt supervet. De wifi deed het prima en ook heel handig dat er een Dia dichtbij zit. We hebben heel erg genoten en komen graag een keer terug!

 

Fam. Beerda, 2 volwassenen, 2 kinderen

 

23-7-2014

Tien dagen hebben we in Petit Bois gezeten en we kunnen goed begrijpen dat jullie enorm trots zijn op jullie huis. We hebben natuurlijk gewandeld op de Ceuze, maar ook bij de Col de Festre. Dorpjes/steden bezocht als Veynes, Gap, Embrun, Sisteron en Nyons. De markt in Nyons op zondag en donderdag is een aanrader.

De Gorges de la Meouge vonden we echt prachtig. Verder hebben we heel veel gelezen, geluierd en kampvuren gemaakt. Nu zijn jullie zelf weer aan de beurt!

 

Fam. Van Dalfsen, 2 volwassenen

 

12-7-2014

Mooie uitvalsbasis voor onze wandelingen, 'delta-werken' in riviertjes en zwemuitstapjes. Naast de wandeling op de Ceuze is de wandeling vanuit Rabou boven de gorge onze topper geworden met 3 kids tussen 6 & 11. Mooi huis, knappe prestatie, zeker als je ter plekke het weblog leest over de bouw. Wat een uithoudingsvermogen!

 

A bientot!

 

Fam. van Dalen, 2 volwassenen, 3 kinderen.

 

5-7-2014

Wat een heerlijk huis! Als ik ooit zelf een huis zo bouwen, zou het er precies zo uitzien! 3 weken gebleven en het liefst nog 3 weken extra. Echt genoten, wij komen zeker terug!

 

Fam Grewer, 3 volwassenen, 1 hond

 

7-6-2014

Ook wij hebben een heerlijke week gehad in jullie huis. De omgeving is prachtig en we hebben dan ook heerlijke wandelingen vanuit huis gemaakt. Het huis vonden wij ontzettend sfeervol en het panoramische uitzicht is echt spectaculair!!! De bergen blijven fascineren en vervelen nooit.

Voor iedereen na ons: geniet van deze prachtige omgeving!

 

 

Fam de Wit, 2 volwassenen, 1 hond

 

31-05-2014

Dank voor jullie gastvrijheid in jullie prachtige blokhut. Het is sfeervol en schoon (++!) Door de luiken blijven de slaapkamers donker, sliepen de meiden langer en konden wij ook heerlijk uitslapen (yes!).

De omgeving en niet te vergeten het uitzicht vanuit de woonkamer is prachtig.

We bezochten Gap, Savines, Bormes les Mimosas aan de kust, maar ook de nabije omgeving bracht veel moois. We zijn de Ceuze opgelopen en de meiden speelden in de rivier beneden aan de berg.

Vandaag onze vakantie afgesloten met een mooie bergrit te paard. Erg leuk!

 

Fam Bouwman, 2 volwassenen, 2 kinderen.

 

29-08-2013

We hebben enorm genoten van jullie prachtige blokhut. De ruimte en luxe is buitengewoon geweldig!

Onze kinderen en wij hebben ons direct “thuis” gevoeld en we zijn van plan zeker terug te komen.

In de twee weken dat we hier waren hebben we de meest uiteenlopende zaken gezien en alles was prachtig. Van het meertje in Veynes tot aan de bergwandeling op de Ceuze. Maar ook de kloof en de trip via de Gorges du Verdon naar zee waren geweldig.

Ook verassend was de wandeling beneden aan de berg bij de brug. Waar je rechts een wandeling met de kinderen kon maken door de bijna droog liggende stroom. De kinderen en wij vonden het geweldig!

Tip: neem waterschoenen mee naar het meertje / kloof

 

Fam Brouwer, 2 volwassenen, 4 kinderen

                                                                         

20-7-2013

We waren heerlijk verrast toen we hier binnenkwamen. Het huis is van alle gemakken voorzien, ruim en gezellig ingericht. Meteen genieten dus!

We hebben plan d’eau bezocht, de wandeling over de haut col gelopen, geluierd en we hadden de mazzel dat de Tour de France hier bijna langs kwam. Dat was een hele belevenis, vooral voor de kinderen. Leuke bijkomstigheid was nog dat de ploeg van Europcar boven op de berg in het hotel logeerde. De weg van Veynes naar Gap was die dag vol van campers met supporters.

We vonden ons bezoek aan Gap ook erg leuk. Gezellig stadje met leuke winkeltjes en terassen.

We hebben een top week gehad hier!

 

Fam van Oosterhout, 2 volwassenen, 2 kinderen

                                                                         

13-7-2013

Heel erg bedankt voor het gebruiken van uw huis. We hebben een heerlijke week gehad hier. Op advies van de vorige familie naar de Gorge de Méouge gegaan. Daar hebben we een prachtige wandeling van ongeveer 1 uur gemaakt om de Gorge heen en onderweg gezwommen.

Ook hebben we (zonder de kinderen) de Champerus beklommen. Pittige afdaling! Het meertje bij Pellautier is leuk om met de kinderen om heen te lopen. Je kunt er ook zwemmen en een ijsje kopen.

Verder een geweldige wasmachine + snelle droging bovenop het zoldertje van de was.

Heel erg bedankt!

 

Fam Degens, 2 volwassenen, 3 kinderen

                                                                         

6-7-2013

We hebben een hele mooie week gehad in jullie huisje. Het huisje is heel sfeervol ingericht. We hebben een aantal mooie wandelingen gemaakt bovenop de Ceuze. We hebben ook nog een aantal keren gezwommen in de Gorge de Meouge. Het is daar prachtig. Ook de tocht naar de Col de Festre is heel mooi. Je kunt er mooi wandelen.

Misschien komen we hier nog een keer terug want een week is te kort om alles te ontdekken!

Vele groetjes,

 

Fam. Van der Zande, 2 volwassenen, 2 kinderen

                                                                         

27-6-2013

We hebben hier 2 heerlijke weken doorgebracht. We hebben genoten van het huis en de omgeving! We hebben veel gebruik gemaakt van de informatiemap met tips. Op deze berg misten we duidelijk bewegwijzerde wandelingen maar die waren wel aan de ander kant bij Sigoyer / Col de Guerins. Ook was er veel wandelgelegenheid rondom st Etienne en Devoluy. Een aanrader is daar nog de natuurlijke bron: source de Gillardes. Kortom: veel gezien en genoten!

Bedankt voor het fijne gebruik!

 

Fam. Van Dam, 2 volwassenen, 1 kind + baby

                                                                          

7-6-2013

Wat een warm huis met fijne sfeer! Uit de map hebben we verschillende tochtjes gemaakt. De makkelijke tocht van 2 uur werd wel dik 4 uur met 3 kinderen van 2, 5 en 8 die alleen strandwandelingen maken. Ze vonden het ook spannend! Na de fietstocht op de Alpdu6 was het heerlijk om uit te rusten, te zwemmen en te klauteren (zie in de infomap bij punt 2 “afkoelen”).

Erg leuke afsluiting met stip!

Bedankt voor het gebruik van jullie huis; het was super.

 

Fam. Kerpershoek, 2 volwassenen, 3 kinderen

                                                                         

1-9-2012

Wij waren erg blij dat het huis zo mooi was als dat we gehoopt hadden! Erg mooi uitzicht, lekker rustig, goede bedden enz.

Je kunt hier heerlijk sinaasappels kopen, dus een tip: citruspers! Voor de rest niets dan lof voor deze mooie “hut”, meer een groot huis hoor.

Fam. Van de Herik, 2 volwassenen

                                                                         

24-8-2012

Vanaf dag 1 van ons verblijf hebben wij enorm genoten van ons weekje Petit Bois. De eerste keer dat we binnen kwamen werden we stil van het fenomenale uitzicht en de warmte die het huis uitstraalt.

De stilte was in groot contrast met onze eerste week vakantie en was zéér welkom. Een soort mental detox J

We hebben de kortste wandeling op de berg gemaakt, en zijn met de auto naar boven gereden. Tip van onze kant: laat hem lekker staan!

We hebben genoten en willen wellicht in de toekomst nog eens komen kijken hoe het winterse uitzicht is!

 

Fam. Deckers, 2 volwassenen

© 2023 by Nick Martinez. Proudly created with Wix.com